Heat 4 Meat

Heat 4 Meat: Lekkere en makkelijke recepten het hele jaar door!

20170305-_MG_3341.jpg

Hoi, ik ben Boudewijn 34 jaar trotse vader van drie jongens en al meer dan 16 jaar samen met mijn vriendin Wendel. Het moest er toch een dag van komen, een eigen BBQ blog! Ik ben nu een paar jaar in het bezit van een mooie Black Bastard Kamado grill en hij staat bijna elk weekend aan, zomer of winter.

Vroeger bij mijn ouders kreeg ik al snel de grilltang van mijn vader in handen en was ik de baas van het vuur. Sinds die tijd is er veel veranderd. Na de goedkope Hibachi barbecue en de nog slechtere studenten wegwerp BBQ heb ik snel wat sprongen gemaakt via de Weber Original naar nu een mooie Black Bastard Medium.

blackbasterdmedium
Black Bastard Medium

Naast een heerlijke klassieke zomer BBQ voor de kids en familie, schroom ik tegenwoordig niet voor het overnacht bereiden van een pulled pork of een paar verse forellen van de zoutsteen.

Het grillen heb ik mijzelf aangeleerd door veel te doen en soms ook fouten te maken. Daarnaast kan je ook veel leren van je lokale slager. Zorg dat je hem precies vertelt wat je wil en hij zal je advies geven over welk stukje vlees je wel of niet moet nemen. Want goed vlees is de belangrijkste basis van je gerecht.

Op deze site zal ik al mijn grillavonturen met jullie delen en natuurlijk de lekkerste recepten, reviews en bezoekjes aan slagerijen en workshops.

Veel grill plezier,

\Boudewijn

Leave a comment